Twitteld

No tweets found.

Likeold

Kapcsolat

Contact Icon

Éjfekete Málna – Gucci Guilty Black


Áprilist írunk, annak is a közepét, és alig telt el egy-két nap (na, jó most már egy egész hét is) úgy, hogy ne egy sötét, téli holmit kelljen magamra öltenem, és az idén kissé szeszélyes...

DJ társai mentették meg Richie Hawtin-t

A Coachella fesztivál első hétvégéjére volt beírva Richie Hawtin, aki egy szerencsétlen baleset miatt volt kénytelen lemondani a fellépését. Barátai mentették meg.

Read...

Max Cooper interjú

Az április 20-i HYPERSPACE "Tech-house" arénájának angol sztárvendégével, Max Cooper-rel sikerült egy interjút készítenünk.

Read...

Tiga aranyszabályai kezdő producereknek

A kanadai Tiga nem hétköznapi karriert futott be az elektronikus zenei szcénán belül, így érdemes pillantást vetni az általa vélt legfontosabb produceri aranyszabályokra.

Read...

Málnás

Macikám, cicuskám, nyuszikám. Állatok vagyunk. Nemcsak azt a bizonyos biológiai lényeget tekintve, de még beceneveinkben is. Hol dédelgetni való, hol harapós-karmolós kis dögök.

Read...

Maschine MK2

Ugyan tavaly szeptemberben dobták piacra a Native Instruments Maschine MK2-est, mégsem érezzük elkésettnek a Maschine család legújabb tagjának bemutatását.

Read...

DJ-k versenyeznek az ibizai álomkarrierért

Idén második alkalommal rendezik meg a Burn Studios Residency-t, a világ talán legmeghatározóbb DJ tehetségkutatóját. A verseny első szakasza lezárult, a zsűri kiválasztotta az öt döntőst, akik...